1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Limak Uludağ Elektrik e-Devlet’te!

Limak Uludağ Elektrik e-Devlet’te!

Enerji Günlüğü - Limak Uludağ Elektrik’e ait borç sorgulama, abone ve sayaç bilgileri e-Devlet’ten takip edilebilecek. Limak Uludağ Elektrik Perakende...

Limak Uludağ Elektrik e-Devlet’te!

Enerji Günlüğü - Limak Uludağ Elektrik’e ait borç sorgulama, abone ve sayaç bilgileri e-Devlet’ten takip edilebilecek. 

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Nisan ayı itibariyle e-Devlet’ten hizmet vermeye başladıklarını belirterek e-Devlet’te yer alan ilk enerji şirketi olduklarını açıkladı. Aytaç, Limak Uludağ Elektrik abonesi vatandaşların e-Devlet üzerinden abone ve sayaç bilgilerini kontrol etme, ödeme bilgilerinin dökümüne ulaşabilme ve borç sorgulama işlemleri kolaylıkla yapabileceklerini belirtti. 

ABONELİK BAŞLATMA SONLANDIRMA YOLDA 

Hali hazırda abonelikten, güvence bedeli iadesine kadar pek çok hizmeti kendi www.limakuludag.com.tr internet üzerindeki online işlem merkezinden sunduklarını anlatan Ali Erman Aytaç, “Ancak e-Devlet’te hizmet vermeye başlayan ilk enerji şirketi olmak bizim için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Proje tamamlandığında abonelik başlatma ve sonlandırma işlemleri de ıslak imzaya gerek duyulmadan site üzerinden gerçekleştirilebilecek” diye konuştu. 

E-DEVLET’TEKİ HİZMET SAYISI ARTIYOR

Kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkânı sağlamak amacıyla kurulan e-Devlet Kapısı, vatandaşlara birbirinden farklı hizmetler sunuyor. e-Devlet’te halen Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Gelir İdaresi Başkanlığı’na, Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne kadar pek çok kamu kurumu hizmetine ve bilgisine e-Devlet üzerinden erişebiliyor. İnternet üzerindeki hizmetler arasında GSM aboneliği sorgulama, kimi yerel yönetimlerin bazı hizmetlerine erişebilmek de mümkün. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler