1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Limak'tan yeşil fatura ile yenilenebilir enerji farkındalığı 

Limak'tan yeşil fatura ile yenilenebilir enerji farkındalığı 

Limak Enerji, sadece yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektriği kullanmak isteyenler için hazırlanan “Yeşil Tarife” hakkında farkındalık yaratmak için faturalarını yeşil olarak tasarlayarak müşterilerine ulaştırıyor.

Limak'tan yeşil fatura ile yenilenebilir enerji farkındalığı 

Enerji Günlüğü - Limak Enerji, sadece yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektriği kullanmak isteyenler için hazırlanan “Yeşil Tarife” hakkında farkındalık yaratmak için faturalarını yeşil olarak tasarlayarak müşterilerine ulaştırıyor.

Limak Enerji, Yeşil Faturalar aracılığıyla yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı konusuna dikkat çekecek. Şirket ayrıca faturaların üzerine bilgilendirme mesajı ekleyerek, Yeşil Tarife hakkında müşterilerinin bilgi sahibi olmasını amaçlıyor. Yeşil Tarifeye geçmek isteyen müşterileri için çeşitli kolaylıklar da sunan şirketin online işlem merkezi, çağrı merkezi ve müşteri işlem merkezleri üzerinden Yeşil Tarifeye geçmek için başvuruda bulunmak yeterli olacak.

TÜKETİLEN ELEKTRİĞİN KAYNAĞI SEÇİLEBİLECEK

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Yeşil Tarife ile elektrik kullanıcılarının, tükettikleri elektriğin hangi kaynaktan üretildiğini seçebileceklerini belirterek, “Yeşil Tarifeden yararlanmak isteyen müşterilerimiz, taleplerini belirttikleri zaman diliminden bir sonraki aydaki fatura döneminde bu tarifeye geçmiş olacaklar. Bu kullanıcılarımız, hem yerli kaynaklarımızdan enerji temin ederek ülkemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacaklar hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya ve sağlıklı bir çevre bırakmak için farkındalık oluşturacaklar” dedi.

VERİMLİ ENERJİ KULLANIMI İÇİN PROJE

Limak Enerji, enerji temalı kitapları aracılığıyla da yenilenebilir enerji kaynaklarını ve sağladığı faydayı resimler ve etkinliklerle öğretiyor. Şirket, çocuklara dönük atölyelerde yenilenebilir enerji kaynakları ile çalışan çeşitli gereçler ve oyuncaklar tasarlanmasını sağlıyor. Limak Enerji, bu çalışmaları ile çocuklarda yerli ve yenilenebilir enerji kullanım bilincinin yerleşmesini amaçlarken, ‘Enerjik Dokunuş Projesi’ ile de verimli enerji kullanımı ve tasarruf tüyolarını aileler ile paylaşarak, aile bütçesine katkı sağlamalarına yardımcı oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler