1. HABERLER

  2. PETROL

  3. LPG dağıtımına iki yeni oyuncu

LPG dağıtımına iki yeni oyuncu

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Pet Gaz AŞ ile Ayrancı Petrol'e LPG Dağıtıcı Lisansı verdi. LPG dağıtım sektörüne...

LPG dağıtımına iki yeni oyuncu

Enerji Günlüğü - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Pet Gaz AŞ ile Ayrancı Petrol'e LPG Dağıtıcı Lisansı verdi. 

LPG dağıtım sektörüne iki yeni oyuncu daha katıldı. EPDK, Sıvılaştırılmış Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 7 adet lisans verdi.

Pet Gaz AŞ'ye 12 Haziran 2013 tarihinden itibaren 15 yıl geçerli LPG Dağıtıcı Lisansı verdi. Pet Gaz AŞ'ye ayrıca, Kocaeli Körfez'de ve Hatay Dörtyol'da olmak üzere iki adet LPG Depolama Lisansı da verildi.

Ayrancı Petrol Taşımacılık Kerestecilik ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd Şirketi de 20 Haziran 2013'ten geçerli olmak üzere 15 yıllığına LPG Dağıtıcı Lisansı aldı.

OMV'YE LPG DEPOLAMA LİSANSI

Bu arada EPDK, OMV Petrol Ofisi Anonim Şirketi'ne biri Kocaeli Körfez diğeri İZmir Aliağa'da olmak üzere iki adet LPG Depolama Lisansı verdi. EPDK'nın Hatay Dörtyol'da depolama lisansı verdiği bir diğer şirket de Teknik Petrol Ürünleri Servis Yönetim ve Elektrik Üretim ve Dağıtım Limited Şirketi oldu. OMV ve Teknik Petrol'ün depolama lisansları da 15'er yıllık. 

AKARYAKIT DAĞITIMINA İKİ YENİ OYUNCU... 

Önceki ve Sonraki Haberler