1. HABERLER

  2. PETROL

  3. LPG müşteri memnuniyeti şampiyonu Aygaz

LPG müşteri memnuniyeti şampiyonu Aygaz

Enerji Günlüğü - LPG markası Aygaz, 2014 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre kendi sektöründe müşteri memnuniyeti şampiyonu oldu.Türkiye Müşteri...

LPG müşteri memnuniyeti şampiyonu Aygaz

Enerji Günlüğü - LPG markası Aygaz, 2014 yılı birinci çeyrek sonuçlarına göre kendi sektöründe müşteri memnuniyeti şampiyonu oldu.

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2014 Yılı 1. Çeyrek sonuçları açıklandı. TMME, 81 ilde 6 bin 38 tüketici ile bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yapılarak ve özel ekonometrik analiz modeli ile belirlendi.

6 SEKTÖRDE ÖLÇÜM YAPILDI

TMME çalışması kapsamında, 2014 yılının 1. çeyreğinde LPG Distribütörleri, Cep Telefonları, GSM Hizmetleri, Hızlı Servis Restoranları, Banka Kredi Kartları ve Sabit Telefon Hatları sektörleri ölçüldü.

Elde edilen sonuçlara göre LPG Distribütörleri sektöründe Aygaz, Cep Telefonları sektöründe iPhone, GSM Hizmetleri sektöründe Vodafone ve Turkcell, Hızlı Servis Restoranları sektöründe Domino’s Pizza, Banka Kredi Kartları sektöründe Maximum Kart, Sabit Telefon Hatları sektöründe ise Türk Telekom müşteri memnuniyetinde lider markalar oldular.

LPG SEKTÖRÜNDE MEMNUNİYET DÜŞTÜ

LPG Distribütörleri sektörü, 2014 yılı 1. Çeyrek sektörleri arasında müşterilerini en çok memnun eden sektör oldu. 2010 ile 2013 yılları arasında yükseliş gösteren LPG Distribütörleri sektörü, 2014 yılında, 2013 yılına kıyasla yüzde 1.2 gerileme göstererek 82 puana indi. LPG Distribütörleri sektöründe Aygaz birinci sırayı aldı. Aygaz geçtiğimiz yıldaki seviyesini 1 puanlık düşüş ile kısmen korurken, 2013 yılında Aygaz ile aynı seviyelerde seyreden Mogaz&Lipetgaz ve BP Gaz (2014 itibari ile BPGaz&Petgaz) 2014 yılında Aygaz’ın gerisinde kaldı.

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler