1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Lukoil’in otomasyon sistemini Petronet kuracak

Lukoil’in otomasyon sistemini Petronet kuracak

Dünyanın en büyük akaryakıt tedarikçilerinden LUKOIL'in  Türkiye’deki tüm istasyonlarının otomasyon sistemini Petronet kuracak. 

Lukoil’in otomasyon sistemini Petronet kuracak

Enerji Günlüğü - Dünyanın en büyük akaryakıt tedarikçilerinden LUKOIL'in  Türkiye’deki tüm istasyonlarının otomasyon sistemini Petronet kuracak. 

Yaklaşık 10 yıldan bu yana, yakıt ve enerji otomasyonları sektörüne hizmet sağlayan Petronet, sektöre yönelik yeni düzenlemelerin gerekli kıldığı yeni saha uygulamaları konusunda servislerini eğitimden geçirdi. İstanbul Cevahir Otel’de düzenlenen toplantıda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren devreye girecek yeni tebliğinin ana dağıtım firmaları, bayiler ve otomasyon sistemlerindeki yeni saha uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Petronet Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gemici, Petronet’in genişleyen servis portföyü ile yeni ve güçlü bir ivme kazandığını belirterek, “Hikayemiz romana dönüştü” dedi. Kazandıkları kamu ihaleleri ve akaryakıt sektöründeki yeni anlaşmalarla şirketin uluslararası bir vizyona kavuştuğunu kaydeden Gemici, bu alanda yaptıkları son anlaşmanın dünyanın en büyük akaryakıt tedarikçilerinden Lukoil ile imzalandığını açıkladı. Gemici, Türkiye’deki tüm LUKOIL istasyonlarının otomasyon sistemini Petronet’in kuracağını söyledi.

Ulaşım ve savunma sanayii başta olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşunun otomasyon sistemlerini kuran ve yöneten Petronet, yedi bölgede 37 servis ve bunlara bağlı yüzlerce personeliyle örgün bir hizmet verirken, çağrı merkezi üzerinden de müşteri taleplerini alıp çözüm sunabiliyor. 

Enerji Günlüğü 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler