1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Maden çalışmaları yazılım eğitimiyle güçlendirilecek

Maden çalışmaları yazılım eğitimiyle güçlendirilecek

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, madencilik yazılım programı olan SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmet alacak.Elektrik Üretim...

Maden çalışmaları yazılım eğitimiyle güçlendirilecek

Enerji Günlüğü – EÜAŞ, madencilik yazılım programı olan SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmet alacak.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, bir maden yatağının işletilmeden önce işletmeyi karlı kılacak olan işletme sınırlarının ve işletilebilir cevher tonajının belirlenmesi çalışmasının bilgisayar destekli olarak belirlenmesi için geliştirilen SURPAC yazılımı temel eğitimi ve uygulamalı proje eğitimi hizmet alımı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini açıkladı. 

180 günlük eğitim hizmeti için ihale 17.05.2016 tarihinde saat: 10:00'da EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2, Giriş kat, Oda No: C-3 Çankaya / Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2, Giriş kat, Oda  No: C-1 Çankaya / ANKARA adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dökümanı www.euas.gov.tr adresinden görülebilecek ve 118 TL karşılığında Müdürlük Ticaret Dairesi Başkanlığından satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler