1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Mahallenin üç gencinden YouTube kanalı: Enerji Analiz

Mahallenin üç gencinden YouTube kanalı: Enerji Analiz

Enerji Günlüğü - Enerji alanında profesyonel olarak çalışan üç genç, sektörel gelişmeleri aktarmak ve bu konudaki farkındalığı arttırma hedefiyle...

Mahallenin üç gencinden YouTube kanalı: Enerji Analiz

Enerji Günlüğü - Enerji alanında profesyonel olarak çalışan üç genç, sektörel gelişmeleri aktarmak ve bu konudaki farkındalığı arttırma hedefiyle YouTube kanalı açtı. 

Enerji sektöründe çalışan üç genç, Türkiye’de ve dünyada enerji alanındaki gelişmeleri aktarmak amacıyla bir YouTube Kanalı kurdu. Profesyonel iş hayatlarına Türkiye’nin en büyük enerji oyuncusu konumundaki Enerjisa bünyesindeki Enerjisa Üretim AŞ’nin çeşitli birimlerinde devam eden Sezer Çebitürk, Tümay Solak ve Umut Yıldız, Enerji Analiz YouTube Kanalı ile enerji sektöründeki farkındalığı attırmayı amaçlıyor. 

“Biz enerji sektörü için daha etkili ne yapabiliriz?” sorusuyla yola çıktıklarını belirten Tümay Solak, açtıkları yeni Kanal’da enerji sektörüne dair güncel bilgileri paylaşıyor. Alanında uzman kişileri konuk eden Enerji Analiz kanalında, enerji sektöründeki etkinliklerin gündemine de yer veriliyor. . 

Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kara da geçtiğimiz günlerde Enerji Analiz’in konukları arasında yer aldı. İşte Enerji Analiz'in Mehmet Kara'yı konuk ettiği bölüm: 

https://youtu.be/i0W2zW6n-nI

Önceki ve Sonraki Haberler