1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Makyol İnşaat Zigana Enerji’yi devralacak

Makyol İnşaat Zigana Enerji’yi devralacak

Makyol İnşaat, Zigana Enerji’nin hisselerinin tamamını devralmasıyla ilgili işlem hakkında Rekabet Kurulu’na bildirim yaptı.

Makyol İnşaat Zigana Enerji’yi devralacak

Enerji Günlüğü - Makyol İnşaat, Zigana Enerji’nin hisselerinin tamamını devralmasıyla ilgili işlem hakkında Rekabet Kurulu’na bildirim yaptı. 

Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret AŞ, Zigana Enerji ve Yatırım AŞ’nin hisselerinin tamamını devralmasıyla ilgili işlem hakkında Rekabet Kurulu’na bildirimde bulundu. 

Devir işlemi hakkında bilgi, belge ya da görüş sunmak isteyenler Rekabet Kurumu’na ait web sitesi üzerinden, Birleşme Devralma Başvurularına Bilgi Verme veya İtiraz Başvurusu yapabilecekler. 

Omega Enerji ile birlikte KRK Holding’in enerji alanında faaliyet gösteren bağlı ortalığı Zigana Enerji, Afyonkarahisar, Kütahya, Elazığ ve Uşak’ta toplam 18 güneş enerjisi santrali (GES) projesi ile toplam 58,47MWp kurulu güce sahip. 

Makyol Grubu bünyesindeki Makyol İnşaat ise inşaat, enerji, turizm ve liman işletmeciliği alanlarında Türkiye’de yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler