1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Malatya Battalgazi’de bir jeotermal ruhsatı verilecek

Malatya Battalgazi’de bir jeotermal ruhsatı verilecek

Malatya’da bir adet jeotermal kaynak sahasına ruhsat vermek için ihale yapılacak.

Malatya Battalgazi’de bir jeotermal ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Malatya’da bir adet jeotermal kaynak sahası için kapalı teklif ihale yoluyla ruhsat verilecek. 

Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Fırıncı Mahallesinde; 2.750,89ha genişliğindeki, L40-b3 pafta numaralı ve ER:3423024 erişim numaralı jeotermal kaynak sahası için ruhsat vermek üzere, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 27 Kasım 2023 günü, saat 14.00’te; Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Toplantı Salonu, Karakavak Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, No: 129, Yeşilyurt, Malatya adresinde yapılacak. Söz konusu ruhsat için 323.121,01 TL muhammen bedel ile 9.693,63 TL geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale evrakı, Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Karakavak Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, No: 129, Yeşilyurt, Malatya adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılması gereken 1.000 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığı’na teslim etmeleri ya da postayla ulaştırmış olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler