1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Malatya Yeşilyurt’ta akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

Malatya Yeşilyurt’ta akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, imarda akaryakıt ve LPG istasyonu olarak belirlenmiş bir arsanın satışı için ihale düzenlenecek. Malatya’nın...

Malatya Yeşilyurt’ta akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, imarda akaryakıt ve LPG istasyonu olarak belirlenmiş bir arsanın satışı için ihale düzenlenecek. 

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesindeki Yakınca Mahallesi’nde, ada nosu: 383, parsel nosu: 4 olan 4.999,12m2’lik arsa, kapalı teklif usulüyle ihale edilmek suretiyle satılacak. 

İhale 06 Kasım 2018 günü, saat 11:00’de başlayacak ve Yeşilyurt Belediyesi Encümen Salonunda söz konusu arsanın satışıyla başlayıp, bir dizi başka taşınmazın satışıyla devam edecek. 

Şartname ve ekleri, mesai saatleri içinde Yeşilyurt Belediyesi, Destek Hizmet Müdürlüğünde görülebilecek ve 250 TL karşılığında aynı yerden temin edilebilecek. 

Akaryakıt ve LPG istasyonu arsasının muhammen bedeli, 7.998.592 TL olarak belirlendi. İstekliler, ihaleye katılmak için 239.957,76 TL geçici teminat yatıracaklar. 

Tekliflerin, teminat makbuzları ve diğer belgelerle beraber; ihale günü, saat 10:59’a kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğüne elden bizzat teslim edilmiş olması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler