1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Malatya’da jeotermal arama ruhsatı ihalesi

Malatya’da jeotermal arama ruhsatı ihalesi

Malatya’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek.

Malatya’da jeotermal arama ruhsatı ihalesi

Enerji Günlüğü - Malatya’da bir adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha için ihale ile ruhsat verilecek. 

Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Çermik Mevkiinde; 4.689,99ha genişliğindeki, L41-b3, L41-c1 pafta numaralı ve ER:3212015 erişim numaralı jeotermal kaynak arama sahası için arama ruhsatı vermek üzere, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale, 25 Ekim 2022 günü, saat 10.00’da; Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Toplantı Salonu, Karakavak Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, No: 129, Yeşilyurt, Malatya adresinde yapılacak. Söz konusu ruhsat için 243.529,15 TL muhammen bedel ile 7.305,88 TL geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale evrakı, Malatya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü, Karakavak Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, No: 129, Yeşilyurt, Malatya adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılması gereken 250 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığı’na teslim etmeleri ya da postayla ulaştırmış olmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler