1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Manas Üniversitesi ısı ve trafo merkezi yaptıracak

Manas Üniversitesi ısı ve trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi C. Aytmatov Kampüsü'nde ısı ve trafo merkezi yaptırılacak. Kırgızistan...

Manas Üniversitesi ısı ve trafo merkezi yaptıracak

Enerji Günlüğü - Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bulunan Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi C. Aytmatov Kampüsü'nde ısı ve trafo merkezi yaptırılacak. 

Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, C. Aytmatov Kampüsü Ziraat ve Veteriner Fakültesi Isı ve Trafo Merkezi Yapım İşi İhalesi yapacağını duyurdu. 

Buna göre, Üniversitede Isı ve Trafo Merkezi Kurulumu (2 Adet 2500 kVA, 1 Adet 1600 kVA Trafo Sistemi ve Şalt Malzemeleri, 7 adet OG 10 kV Hücreler, AG Panolar, Kablolama, Topraklama, 5 adet 400 kWt Elektrikli Isıtma Kazanı, Dış Dağıtım Hatları, Isı Mekezi Mekanik Ekipmanları, Sıhhı Tesisat Grubu İşleri) açık ihale usulü ile ihale edilecek. 

Isı ve trafo merkezi yapımına sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren on (10) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve yer tesliminden itibaren 120 gün içinde bitirilecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 20/10/2016 tarihinde Kırgızistan Cumhuriyeti yerel saati ile saat 14.00'de Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Senato Salonu Prospekt Mira No: 56   720042 Bişkek/Kırgızistan adresinde yapılacak. 

Teklifler ihale saatine kadar: Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı - Cengiz Aytmatov Kampusü-Cal Bişkek/KIRGIZİSTAN adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı “Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı Cengiz Aytmatov Kampusü-Cal Bişkek/KIRGIZİSTAN” adresinde, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Ankara İrtibat Bürosu Müdürlüğü YÖK Başkanlığı Ek Binası 4. Kat 06539 Bilkent Ankara/TÜRKİYE adresinde görülebilecek ve 300 (üçyüz) ABD Doları karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. 

İhale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler