1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Manisa’da jeotermal saha ihalesi

Manisa’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Manisa'da bulunan 21 jeotermal kaynak sahası, ruhsat verilmek üzere ihaleye çıkarıldı. İhale 13 Şubbat 2014'te saat 14:00'te gerçekleştirilecek. Manisa...

Manisa’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Manisa'da bulunan 21 jeotermal kaynak sahası, ruhsat verilmek üzere ihaleye çıkarıldı. İhale 13 Şubbat 2014'te saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Manisa İl Özel İdaresi, il sınırları içinde daha önce ruhsatlandırılan, ancak ruhsat sahiplerince terk edilen 21 jeotermal kaynak sahasını yenideni haleye çıkardı.

Her bir saha için üçer yıllığına olmak üzere jeotermal kaynak ve/veya doğal mineralli su arama ruhsatı verilmek üzere açılan ihale, açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

İhale, Manisa İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda 13 Şubat 2014 Perşembe günü saat 14:00'te yapılacak.

İhale Şartnamesi ve ekleri, mesai saatleri içinde Manisa İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görülebilir. İhale şartnamesi 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) karşılığında temin edilebilecek.

İhaleye konu sahalar, Manisa ili Alaşehir İlçesi Belenyaka ve Horzum-Alayaka köyleri, Akhisar ilçesi Moralılar ve Pınarcık köyleri, Gölmarmara ilçesi Merkez ve Hacıveliler köyü, Salihli ilçesi Merkez, Tekelioğlu ve Pazarköy köyleri, Sarıgöl ilçesi Merkez, Alemşahlı, Dindarlı, Yeniköy köyü, Saruhanlı ilçesi Adiloba-Hacırahmanlı, Tirkeş ve Tepecik köyü, Merkez Karaağaçlı mevki, Demirci ilçesi Borlu, Köprübaşı-Saraycık Jeotermal alanı, Demirci-Eskihisar Jeotermal alanı ve Saraycık köyünde yer alıyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler