1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Manisa`da Petrako ve Extrem`in petrol arama ruhsatı sona erdi

Manisa`da Petrako ve Extrem`in petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Petrako Limited Şirketi ile Extrem Enerji AŞ'nin Manisa ili sınırları içinde müştereken sahip oldukları petrol arama ruhsatının süresi...

Manisa`da Petrako ve Extrem`in petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Petrako Limited Şirketi ile Extrem Enerji AŞ'nin Manisa ili sınırları içinde müştereken sahip oldukları petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Petrako Petrol, Doğalgaz, İnşaat Taahhüt İşletme ve Dış Ticaret Limited Şirketi ile Extrem Enerji Petrol Arama Üretim ve Eğitim Servisleri Anonim Şirketi'nin müştereken sahip oldukları AR/PTK-EXT/3846 hak sıra numaralı 1 adet petrol arama ruhsatının süresi 14 Ekim 2012 tarihinde sona erdi.

Duyuruya göre, mevzuatrı şirketlere yüklediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasar Petrako ve Extrem Enerji şirketlerinin teminatından karşılanabilecek. Zarar ve hasar görenlerin bugünden itibaren bir yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar eşliğinde Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurmaları istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler