1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MAPEG 244 adet 4. Gurp maden sahasını aramalara açacak

MAPEG 244 adet 4. Gurp maden sahasını aramalara açacak

Enerji Günlüğü – MAPEG, 244 adedi dördüncü grup olmak üzere 417 adet maden sahasını kapalı teklif, açık artırma usulü ihale yoluyla aramalara...

MAPEG 244 adet 4. Gurp maden sahasını aramalara açacak

Enerji Günlüğü – MAPEG, 244 adedi dördüncü grup olmak üzere 417 adet maden sahasını kapalı teklif, açık artırma usulü ihale yoluyla aramalara açacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), hukuki durumları sona eren 165 adet II. grup, 1 adet I(b) grubu, 5 adet II(b) grubu, 2 adet III. grup ve 244 adet de IV. grup olmak üzere toplam 417 adet maden sahasını ihale yoluyla aramalara açacak.

İlgili sahaların ili, erişim numarası, ruhsat grubu, ihale şartnamesi,

paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve ihale tarihleri MAPEG’in internet sitesinden en az 15 gün boyunca yayınlanacak. 

İhale edilecek sahalarla ilgili başvurular, sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte, 09.00 – 09.30 saatleri arasında, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacak. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

İhale teminatı, teklif edilen ihale bedelinin %20’sinden ve taban ihale bedelinden az olamayacak.

İhaleye katılmak için şartnameyi satın almak zorunlu olacak. İhale şartnamesi Genel Müdürlüğün internet sayfasında görülebilecek ve bankaya yatırılacak olan 750 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler