1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MAPEG 284 adet maden sahasını aramalara açacak

MAPEG 284 adet maden sahasını aramalara açacak

MAPEG, hukuki durumu sona ermiş olan 284 adet maden sahasını aramalara açacak. 

MAPEG 284 adet maden sahasını aramalara açacak

Enerji Günlüğü - MAPEG, hukuki durumu sona ermiş olan 284 adet maden sahasını aramalara açacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), hukuki durumları sona eren 284 adet maden sahasını aramalara açmak üzere, kapalı teklif-açık arttırma usulüyle, ihale edecek. 

İhalesi yapılacak sahaların; ili, erişim numarası, ruhsat grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve ihale tarihleri MAPEG’in web sitesinde yayımlanacak olan ihale duyurusunda bildirilecek. 

İhale 08 Haziran 2020 günü, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda yapılacak. 

İhale şartnamesi MAPEG’in web sitesinde görülebilecek. İhaleye katılmak isteyenler, bankaya yatırılması gereken 1.000 TL karşılığında katılım hakkı kazanacaklar. 

Teklifler, en geç ihale günü, 14.00-14.30 saatleri arasında, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda İhale Komisyonuna elden teslim edilecek.

İsteklilerin, taban ihale bedelinden az olmamak kaydıyla; teklif edilen ihale bedelinin en az %20’si kadar ihale teminatı yatırması gerekecek. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler