1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MAPEG 351 maden sahasını ikinci kez ihaleye çıkaracak

MAPEG 351 maden sahasını ikinci kez ihaleye çıkaracak

MAPEG, 351 adet maden sahasına ruhsat vermek amacıyla ikinci kez ihale yapacak.

MAPEG 351 maden sahasını ikinci kez ihaleye çıkaracak

Enerji Günlüğü - MAPEG, 351 adet sahasına ruhsat vermek amacıyla ikinci kez ihale yapacak. Talep almayan sahalar yeniden aramaya açılacak.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 351 adet maden sahasını ruhsatlandırmak amacıyla ikinci defa ihaleye çıkaracak. İhaleye çıkacak olan sahalara bir ay süreyle talep gelmeyecek olursa, bu sahalar arama başvurularına açık hale gelecek ve sahaların başvurulara serbest hale geleceği tarihler MAPEG’in yayımlayacağı ilanda bildirilecek.  

İhalesi yapılacak sahaların; ili, erişim numarası, ruhsat grubu, ihale şartnamesi, paftası, koordinatlı dökümleri, alanları ve ihale tarihleri MAPEG’in web sitesinde yayımlanacak olan ihale duyurusunda bildirilecek. 

İhale, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda yapılacak. Teklifler, ihale günü 09.00 ile 09.30 saatleri arasında, MAPEG Atilla Şinasi Özdemir Konferans Salonunda İhale Komisyonuna elden teslim edilecek; postayla veya diğer yollarla yapılacak başvurular geçersiz sayılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler