1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MAPEG 5 sözleşmeli personel alacak

MAPEG 5 sözleşmeli personel alacak

MAPEG, KPSS puanına bakarak, 5 kişiyi sözleşmeli personel olarak istihdam edecek.

MAPEG 5 sözleşmeli personel alacak

Enerji Günlüğü - MAPEG, KPSS puanına bakarak, 5 kişiyi sözleşmeli personel olarak istihdam edecek. 
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, (MAPEG), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanıyla değerlendireceği 5 kişiyi, sözleşmeli personel olarak işe alacak. 

İşe alınacak 5 kişiden biri aşçı pozisyonunda görevlendirilecek. Diğer 4 kişi ise temizlik ve yemekhane servis elemanı olarak görevlendirilecek. 

Her iki görevlendirme için de KPSS-P94 puan türünden en az 60 almış olmak; vardiyalı çalışma şartlarına uyum göstermek gerekiyor. Ayrıca aşçılık pozisyonu hariç; herhangi bir alanda ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş olma şartı aranıyor. 

Aşçılık pozisyonuna başvuracak olanların ise ortaöğretim kurumlarının aşçılık veya dengi bölümlerinden birini bitirmiş olmaları ya da en az lise ve dengi okul mezunu olup, halk eğitim müdürlükleri ile diğer resmi kuruluşların düzenlediği kurslarda verilen Milli Eğitim bakanlığının aşçılık mesleği için belirlediği kriterlere uygun aşçılık sertifikası, ustalık belgesi veya dengi sertifika almış olmaları gerekiyor. 

İşe alım için 01 Ocak 1987’de veya daha sonraki bir tarihte doğmuş olma şartı da aranacak. 

Başvurular 05 Eylül 2022’den 14 Eylül 2022 günü gece yarısına kadar, e-devlet uygulaması üzerinden, MAPEG Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı’nın internet adresi üzerinden yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler