1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MAPEG ve MTA’da kadro değişiklikleri yapıldı

MAPEG ve MTA’da kadro değişiklikleri yapıldı

MAPEG ve MTA’daki bazı kadroların dereceleri ile bazı boş kadroların unvanları değiştirildi. 

MAPEG ve MTA’da kadro değişiklikleri yapıldı

Enerji Günlüğü - MAPEG ve MTA’daki bazı kadroların dereceleri ile bazı boş kadroların unvanları değiştirildi. 

2020/422 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) ve Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) kadrolarında bazı derece arttırımları ile boş kadrolarda değişiklikler yapıldı.  

MTA’da merkez teşkilatında bulunan 104 çalışan kadrosunun dereceleri, en az bir ve en çok 3 derece birden olmak üzere arttırıldı. MTA’da ayrıca taşra teşkilatındaki 29 kadronun dereceleri de en az 1 ve en çok 4 derece birden olmak üzere arttırıldı. 

MTA’nın merkez teşkilatında boş bulunan 4 müfettiş, 9 memur ve 32 mühendis kadrosu iptal edilerek; 4 müfettiş, 32 mühendis, 5 kimyager ve 4 tekniker olmak üzere 45 yeni kadro ihdas edildi. 

MAPEG’de ise merkez teşkilatında memur ve istatistikçi unvanıyla çalışmakta olan 5 kişinin kadro dereceleri en az bir ve en çok 2 derece arttırıldı. 

MAPEG merkez teşkilatına tahsis edilmiş ancak boş durumdaki 79 kadronun unvanları da 2 hukuk müşaviri, 17 maden ve petrol uzmanı yardımcısı, 33 maden ve petrol uzmanı, 3 şef, 10 bilgisayar işletmeni, 10 mühendis, 2 istatistikçi ve 2 avukat olarak değiştirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler