1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Maraş Onikişubat’ta benzinlik satılacak

Maraş Onikişubat’ta benzinlik satılacak

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki bir benzin istasyonu ihaleyle satışa çıkarılacak.

Maraş Onikişubat’ta benzinlik satılacak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki benzin istasyonunu ihaleyle satışa çıkaracak. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesine bağlı Kurtlar Mahallesinde; 189 ada 1 numaralı parselde bulunan, 3.322,11m2 genişliğindeki akaryakıt ve servis istasyonunu, 31 Ekim 2023 günü saat 14.10’da, kapalı teklif usulüyle satmak üzere, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda, ihaleye çıkaracak. İhale konusu akaryakıt istasyonu, 2021 yılında da satışa çıkarılmıştı

İhale edilecek olan istasyonun muhammen bedeli 9.966.330 lira olarak belirlendi. İstekilerin bu bedel üzerinden, ihale günü saat 13.00’e kadar, 298.989,90 lira geçici teminat yatırmaları gerekecek. 

İhale evrakı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’nde mesai saatleri içinde ücretsiz olarak görülebilecek ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na ödenmesi gereken 300 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Encümen Salonunda hazır bulundurulması gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler