1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Mardin Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsası satıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsası satıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Midyat’ta bir akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa çıkaracak.

Mardin Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsası satıyor

Enerji Günlüğü - Mardin Büyükşehir Belediyesi, Midyat’ta bir akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa çıkaracak. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Midyat ilçesine bağlı Akçakaya Mahallesinde, 101 ada, 180, 181 ve 182 numaralı parsellerde toplam 19.107,18m2 yüzölçümlü ve imar planında akaryakıt ve servis istasyon alanı ve ticaret ve turizm alanı olarak geçen arsaları tek parça halinde satışa çıkarmak için kapalı teklif arttırma usulüyle ihale yapacak.

İhale konusu arazi için 48.000.000 lira muhammen bedel ile 1.440.000 lira geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale 21 Mart 2023 günü saat 09.30’da Mardin Büyükşehir Belediyesi Binası, Encümen Toplantı Salonu, İstasyon Mahallesi, Artuklu, Mardin adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi ve ekleri, mesai saatleri içinde Mardin Büyükşehir Belediyesi Binası, Encümen Toplantı Salonu, İstasyon Mahallesi, Artuklu, Mardin adresinde ücretsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden 1.000 lira karşılığında temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatinde ihale komisyonuna elden teslim edilmesi ya da ihale saatinde ulaşmış olacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmiş olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler