1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Mardin ve Şırnak’da petrol ruhsatı süre dolumu

Mardin ve Şırnak’da petrol ruhsatı süre dolumu

Enerji Günlüğü - TransAtlantic Turkey ile Selsinsan Petrol'ün Şırnak ve Mardin illerinde ortaklaşa sahip oldukları AR/SEL-TAT/4642 hak sıra no.lu...

Mardin ve Şırnak’da petrol ruhsatı süre dolumu

Enerji Günlüğü - TransAtlantic Turkey ile Selsinsan Petrol'ün Şırnak ve Mardin illerinde ortaklaşa sahip oldukları AR/SEL-TAT/4642 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TransAtlantic Turkey Ltd. Şti. ile Selsinsan Petrol Maden Turizm Organizansyon Sanayi ve Tic. Ltd. Şti’nin Şırnak, Mardin illerinde müştereken sahip bulundukları AR/SEL-TAT/4642 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresinin 10.10.2016 tarihinde sona erdiğini duyurdu.

Süre dolumu ile şirketlerin sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için, bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler