1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Margün Enerji’nin halka arzı SPK onayı aldı

Margün Enerji’nin halka arzı SPK onayı aldı

Naturel Yenilenebilir Enerji Grup Şirketlerinden , Margün Enerji’nin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Margün Enerji’nin halka arzı SPK onayı aldı

Enerji Günlüğü - Naturel Yenilenebilir Enerji Grup Şirketlerinden , Margün Enerji’nin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Margün Enerji’nin 1 TL nominal değeri olan 100 milyon hissesi, 8,30 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Hisselere fazla talep gelmesi durumunda da ek pay satışının yapılmayacağı belirtildi.

SPK'nin haftalık bülteninde paylaşılan bilgilere göre; Margün Enerji, halka arz ile 310 milyon Türk lirası değerindeki sermayesini 100 milyon Türk lirasına yükselterek 410 milyon Türk lirasına çıkaracak.

Margün Enerji, SPK'ye ve Borsa İstanbul’a 10 Haziran 2021'de halk arz başvurusu yapmıştı. Şirketin halka arz tarihi ise henüz duyurulmadı. 

2014’te Türkiye’de yenilenebilir enerji sektöründe faaliyetine başlayan Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret, yurtiçinde sahip olduğu 118.03 MWp kurulu gücündeki güneş enerjisi santralleriyle sektörünün önemli oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler