1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Marmara Üniversitesi elektrik mühendisliği profesörü alacak

Marmara Üniversitesi elektrik mühendisliği profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler Teorisi anabilim dalına bir adet profesör arıyor.Marmara...

Marmara Üniversitesi elektrik mühendisliği profesörü alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler Teorisi anabilim dalına bir adet profesör arıyor.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Devreler ve Sistemler Teorisi anabilim dalına profesör kadrosunda bir adet öğretim üyesi istihdam edileceğini açıkladı.

Başvuruda bulunacak adayların Doçentliğini Elektirk ve Elektronik Mühendisliği Bilim alanında almış olması ve uydu görüntü işleme üzerine yayınları olması gerekiyor.

Profesör kadrosu Daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmelik ve yönergeye uygun hazırlanmış 6 takım başvuru dosyasını ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler