1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Marmara Üniversitesi iki çevre doçenti alacak

Marmara Üniversitesi iki çevre doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi, Çevre Bilimleri ve Çevre Teknolojisi ana bilim dalında istihdam edilmek üzere iki doçent alacak. Marmara Üniversitesi...

Marmara Üniversitesi iki çevre doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi, Çevre Bilimleri ve Çevre Teknolojisi ana bilim dalında istihdam edilmek üzere iki doçent alacak. 

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Bilimleri ve Çevre Teknolojisi ana bilim dalında istihdam edilmek üzere birinci dereceden iki doçent alacağını ilan etti. 

İlana göre, Çevre Bilimleri doçent adaylarının Doçentliğini Çevre Bilimleri ve Mühendisliği Bilim alanında almış olması ve Anaerobik Arıtma Teknolojileri konusunda çalışmaları olması, Çevre Teknolojisi doçent adaylarının da Doçentliğini Çevre Bilimleri ve Mühendisliği Bilim alanında almış olması ve Biyolojik Azot ve Klorlu Organik Giderim Prosesleri konusunda çalışmaları olması şartı aranıyor. 

Adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, ilgili yönetmelik ve yönergeye uygun hazırlanmış 4 takım başvuru dosyasını dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmaları gerekiyor. 

Doçent kadroları daimi statüde olup, adaylar ilan edilen kadrolardan ancak birine başvurabilecekler.

İhtiyaç duyulması halinde; adayların tümünü ilgilendiren başvuru ve atama süreci ile ilgili bilgilendirmeler www.iste.edu.tr adresinden yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler