1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Marmara Üniversitesinin bazı binalarında verimlilik işleri yapılacak

Marmara Üniversitesinin bazı binalarında verimlilik işleri yapılacak

Çevre Bakanlığı Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde bazı binalarda deprem dayanımı ve enerji verimliliği uygulamaları yenileme ve tadilat işleri yaptıracak.

Marmara Üniversitesinin bazı binalarında verimlilik işleri yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsündeki bazı binalarda yapısal güçlendirme ve enerji verimliliği uygulamalarıyla ilgili yenileme ve tadilat işleri yaptıracak. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Deprem Dayanımı ve Enerji Verimliliği (KADEV) Projesi kapsamında İstanbul’da Marmara Üniversitesine ait 4 birime ait toplam 21.274m2 kapalı alanı bulunan binalarda yapısal güçlendirme ve enerji verimliliği uygulamalarıyla ilgili yenileme ve tadilat işlerini yaptırmak için ihale yapacak. 

Teklifler 15 Haziran 2024 günü saat 15.15’te; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Finans Kaynaklı Sismik Güçlendirme Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinde, teklif sahipleri veya temsilcilerinin huzurunda açılacak. 

Proje kapsamında Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde uygulamaların yapılacağı binalar aşağıdaki gibi listelendi. 

  • Yabancı diller Yüksekokulu
  • Teknik Eğitim Fakültesi
  • Atatürk Eğitim Fakültesi
  • Mühendislik Fakültesi Binaları

Ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek olan ihalenin şartnamesi, bankaya yatırılması gereken 750 lira karşılığında; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinden CD ortamında temin edilebilecek. İhalede elektronik tekliflere izin verilmeyecek. 

Teklif sahipleri, 4.000.000 lira veya serbestçe çevrilebilen döviz cinsinden eşdeğeri miktarda koşulsuz ve limit içi teyitli geçici teminat sunması gerekecek.

Tekliflerin en geç 15 Haziran 2024 günü saat 15.00’e kadar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Finans Kaynaklı Sismik Güçlendirme Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya Ankara adresinde, Proje Direktörü Önder Yurdakul dikkatine sunulmak üzere elden veya kurye ile teslim edilmesi ya da eposta ile gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler