1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Marsa Turkey’in Trakya`daki petrol arama ruhsatı sona erdi

Marsa Turkey’in Trakya`daki petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Marsa Turkey B.V.’nin Çanakkale, Tekirdağ İlleri dahilinde sahip bulunduğu AR/MRS/3913 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi...

Marsa Turkey’in Trakya`daki petrol arama ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - Marsa Turkey B.V.’nin Çanakkale, Tekirdağ İlleri dahilinde sahip bulunduğu AR/MRS/3913 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi sona erdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Marsa Turkey B.V.’nin Çanakkale, Tekirdağ İlleri dahilinde sahip bulunduğu AR/MRS/3913 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti söz konusu arama ruhsatında ARİ/MRS/K/G17-c3-1, ARİ/MRS/K/G17-c4-1, ARİ/MRS/K/H17-a2-1, ARİ/MRS/K/H17-b1-1 paftalarının petrol işletme ruhsatı olarak verilmesi nedeniyle 08.11.2015 tarihinde sona erdiğini duyurdu.

Marsa Turkey B.V.’nin yerine getirmeyi taahhüt ettiği sorumlulukları ruhsat sona ermesi nedeniyle yerine getirememesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler