1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Marsh enerjide Arz güvenliği riskini masaya yatırıyor

Marsh enerjide Arz güvenliği riskini masaya yatırıyor

 Enerji Günlüğü - Arz güvenliğinin, global enerji kaynakları için yarattığı tehdit, 9-10 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Marsh...

Marsh enerjide Arz güvenliği riskini masaya yatırıyor

 

Enerji Günlüğü - Arz güvenliğinin, global enerji kaynakları için yarattığı tehdit, 9-10 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Marsh 2013 Power Forum'da tartışılacak.

Marsh 2013 Power Forum, enerji şirketlerinin arz güvenliğiyle ilgili risklere karşı işletmelerini korumaya almak üzere benimseyebilecekleri stratejileri tartışmak üzere önde gelen enerji, risk ve sigorta uzmanlarını bir araya getiriyor.

Marsh 2013 Power Forum, 9-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Renaissance İstanbul Bosphorus Otel'de gerçekleştirilecek. Açılış konuşması uluslararası üne sahip enerji ve altyapı danışmanı Jeffrey Altman tarafından yapılacak forumda, Dünya Bankası Portföy ve Operasyonel Risk Başkanı Jan Mumanthaler; ENEL Risk Müdürü Gabriele Frea; GDF Suez Risk Müdürü, Patrick Haenecour ve Sciemus Enerji Direktörü Neil Prior da konuşmacılar arasında yer alacak.

Marsh Avrupa Enerji Lideri Mark Pollard yaptığı açıklamada; “Global enerji sektörü, belirsizliklerin hakim olduğu bir dünyada yenilenebilir enerji ve altyapı yatırım gerekliliği gibi konular ile değişen yönetim biçimleri ve eskiyen tesisatların ortaya koyduğu risklerin yan yana olduğu karmaşık bir risk manzarası ile karşı karşıya. Marsh 2013 Power Forum katılımcıları; yönetmelik hazırlayanlar, işletmeciler, ekipman üreticileri ve yatırımcılar gözönüne alınarak risk yönetimi konularında yeni bir anlayış geliştirip bu şahıslara gelecek on yıl ve devamında arz güvenliğinin sağlanmasında yardımcı olacaklar” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler