1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MASİS yönetiminden Bakan Dönmez’e sektör raporu

MASİS yönetiminden Bakan Dönmez’e sektör raporu

MASİS Yönetim Kurulu,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e sektörün sorunları ve çözüm önerilerini içeren rapor sundu. 

MASİS yönetiminden Bakan Dönmez’e sektör raporu

Enerji Günlüğü - MASİS Yönetim Kurulu,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e sektörün sorunları ve çözüm önerilerini içeren rapor sundu. 

Maden Sanayii İşverenleri Sendikası (MASİS) Yönetim Kurulu, Enerji ve
Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez’i, makamında ziyaret etti. MASİS heyetinde Sendika Başkanı Naci İlci, Başkan Yardımcıları Ferhat Nasıroğlu, Anıl Çağrı Koloğlu ve Veli Doğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Serhat Dinç, Oral Sönmez, Ramazan Yön, Salih Selim Şenkal ve Tahir Denizli yer aldı.

Sendika Başkanı Naci İlci ve beraberindeki heyet, Bakan Fatih Dönmez’e, madencilik sektörünün sorunlarını ve sendika olarak önerdikleri çözüm yollarını içeren bir rapor takdim etti. Naci İlci görüşmede sektörün tek işveren sendikası olarak Bakanlık çalışmalarında sorumluluk almak istediklerini ve geniş katılımlı bir madencilik sektörü çalıştayı gerçekleştirilmesini arzu ettiklerini bildirdi. 

Bakan fatih Dönmez, MASİS tarafından hazırlanan sektör raporundan memnuniyet duyduğunu belirtti ve raporu dikkate alacaklarını kaydetti. 

MASİS heyeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı’yı da ziyaret ederek, Sendika’nın planladığı çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı’na bilgi verdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler