1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. MASKİ jeneratör ve aydınlatma kulesi alacak

MASKİ jeneratör ve aydınlatma kulesi alacak

Enerji Günlüğü – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 16 adet jeneratör ve 17 adet aydınlatma kulesi satın alacak.Devlet Malzeme Ofisi...

MASKİ jeneratör ve aydınlatma kulesi alacak

Enerji Günlüğü – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 16 adet jeneratör ve 17 adet aydınlatma kulesi satın alacak.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Destek Şube Müdürlüğü'nün ihtiyacı olan 16 adet Jeneratör ve 17 adet Aydınlatma Kulesi'nin açık teklif usulü ile iç piyasadan alınacağını duyurdu.

Teklifler 02.12.2016 günü, saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlük, III Nolu Satınalma Daire Başkanlığı'nda bulundurulacak ve saat 14.00’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek. Bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin, teknik şartnamesine ve markasına uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacak.

İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlük III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilecekler ve 130 lira karşılığında satın alabilecekler.

İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler