1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Mavi Akım`ın kontrolünü Fugro yapacak

Mavi Akım`ın kontrolünü Fugro yapacak

Enerji Günlüğü - Mavi Akım Boru hattı sistemi açıkdeniz, sahil ve kara bölümü aksamlarının dış kontrolleri için Fugro şirketi seçildi.Mavi Akım...

Mavi Akım`ın kontrolünü Fugro yapacak

Enerji Günlüğü - Mavi Akım Boru hattı sistemi açıkdeniz, sahil ve kara bölümü aksamlarının dış kontrolleri için Fugro şirketi seçildi.

Mavi Akım Boru Hattı Şirketi, Mavi Akım Boru hattı sistemi açıkdeniz, sahil ve kara bölümü aksamlarının dış kontrollerini sağlayacak araştırma destek gemileri ve birleşik tetkik hizmetleri için Hollanda merkezli Fugro şirketi ile bir anlaşma imzaladı.

E1 ve W2 doğalgaz ihracat boru hatları Rusya'nın Arkhipo-Osipovka bölgesindeki Beregovaya gaz basım istasyonundan 378 km boyunca Karadeniz'in 2150 metre derinliğinden geçerek Türkiye'de Samsun'a 64 km uzaklıktak Durusu İnlet terminaline uzanacak. Hattın bu her iki ucunda saha içi çalışmalar tamamlandı ve raporlama süreci devam ediyor.

Fugro'nun sahip olduğu Atlantis Dweller, Ağustos sonunda İstanbul'da çalışmalara başladı ve halihazırda açık deniz bölümünün dış kontrol çalışmalarını yürütüyor.

...

Önceki ve Sonraki Haberler