1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MCBÜ elektrik uzmanı 3 hoca alacak

MCBÜ elektrik uzmanı 3 hoca alacak

MCBÜ, elektrik alanında çalışmaları olan 2 doktor öğretim üyesi ile bir araştırma görevlisini işe alacak.

MCBÜ elektrik uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - MCBÜ, elektrik alanında çalışmaları olan 2 doktor öğretim üyesi ile bir araştırma görevlisini işe alacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektörlüğü, Soma Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programında görev vermek üzer, doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği veya Fizik alanlarının birinde doktora yapmış olmaları; iyon aşılama, kuantum dot ve mineraller ve elektriksel özellikleri üzerine çalışmalar yapmış olmaları isteniyor. 

MCBÜ, Turgutlu Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programı için bir de doktor öğretim üyesi alacak. 

Doktor kadrosuna başvuracak olanların Elektrik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği veya Fizik alanlarının birinde doktora yapmış olmaları ve malzemelerin kriyojenik ışıma özellikleri ve optoelektronikte kullanılabilir malzemelerin üretim ve karakterizasyonu üzerine çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Üniversiteye bağlı Mühendislik Fakültesi, Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi alınacak. 

Araştırma görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 12 Ocak 2023 günü mesai sonuna kadar, Üniversitenin kadro ilanını verdiği birimlere şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler