1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Mepet AŞ, Otogar Ltd ile aralarındaki uyuşmazlık için istinaf yoluna gidecek

Mepet AŞ, Otogar Ltd ile aralarındaki uyuşmazlık için istinaf yoluna gidecek

Mepet AŞ, iki istasyonunun işletmesini üstlenen Otogar Ltd. Şti. ile aralarında mahkemeye sirayet eden alacak/borç davası için istinaf mahkemesine itiraz edecek. 

Mepet AŞ, Otogar Ltd ile aralarındaki uyuşmazlık için istinaf yoluna gidecek

Enerji Günlüğü – Mepet AŞ, iki istasyonunun işletmesini üstlenen Otogar Ltd. Şti. ile aralarında mahkemeye sirayet eden alacak/borç davası için istinaf mahkemesine itiraz edecek. 

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret AŞ, 2013 yılında Büyük İstanbul Otogarı’nda bulunan iki akaryakıt istasyonunun işletmeciliğini şirketleri namına yürüten Otogar Akaryakıt Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi’ne 685.177,14 TL tutarında bir alacak davası açmış; Otogar Ltd. Şti. de Mepet AŞ aleyhine 5.226.140,57 TL tutarlı bir karşı dava açmıştı. 

Yargılama sonucunda Mepet AŞ’nin açtığı dava reddedilmiş; Otogar Ltd. Şti.’nin açtığı dava ise kısmen kabul edilmiş; toplam 6.390.144,79 TL’nin yasal faizi ile birlikte davacıya ödenmesine karar verilmişti. 

Mepet AŞ, Kamu Aydınlatma Platformu aracılığıyla yaptığı duyuruda, karara karşı İstinaf Mahkemesine itiraz başvurusu yapacaklarını ve dosyaya ilişkin icra takibi işlemine itiraz davasının da devam ettiğini bildirdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler