1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Mersin RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Mersin RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Galata Wind Enerji'nin Mersin'de bulunan Mersin Rüzgâr Enerjisi Santrali 9 MW'lık kapasite arttışı için 18 Ocak tarihinde Halkın Katılım...

Mersin RES kapasite artışı halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Galata Wind Enerji'nin Mersin'de bulunan Mersin Rüzgâr Enerjisi Santrali 9 MW'lık kapasite arttışı için 18 Ocak tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Galata Wind Enerji A.Ş.'nin Mersin İli, Mut İlçesi, Özlü Mahallesi mevkiinde tapunun O30-c1, O30-d2, O30-b4 ve O30-a3 paftası üzerinde yer alan Mersin Rüzgâr Enerjisi Santrali'nde türbin sayısını 14'ten 17'ye çıkararak kurulu güç kapasitesini 9 MW arttırma projesi için , halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 18/01/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Bedeli 18 milyon TL olarak belirlenen proje ilesantralin toplam kapasitesinin 17 türbinden 51 MW gücünde olması öngörülüyor.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya MERSİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MERSİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

MERSİN RES KAPASİTE ARTTIRIYOR

Önceki ve Sonraki Haberler