1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Merty Enerji’nin 3 petrol ruhsatına iptal

Merty Enerji’nin 3 petrol ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - Merty Enerji’nin Manisa, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde bulunan üç petrol arama ruhsatı iptaledildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Merty Enerji’nin 3 petrol ruhsatına iptal

Enerji Günlüğü - Merty Enerji’nin Manisa, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde bulunan üç petrol arama ruhsatı iptaledildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü konu ile ilgili ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Merty Enerji Petrol Arama, Eğitim ve Servis Hizmetleri A.Ş’nin Manisa, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde sahip bulunduğu AR/MER/4704, 5014 ve 5023 hak sıra numaralı 3 adet petrol arama ruhsatı 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun Geçici-1’inci maddesi ve mülga 6326 sayılı Petrol Kanunu’nun 132/3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanının 13.11.2014 tarihli olurlarıyla feshedildi.

Şirketin yasal sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler