1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Mia Tripy Mobility unvanlı yeni bir şirket kurdu

Mia Tripy Mobility unvanlı yeni bir şirket kurdu

Mia Teknoloji, mikromobilite alanında faaliyet göstermek üzere Tripy Mobility AŞ unvanlı yeni bir şirket kurdu.

Mia Tripy Mobility unvanlı yeni bir şirket kurdu

Enerji Günlüğü - Mia Teknoloji, mikromobilite alanında faaliyet göstermek üzere Tripy Mobility AŞ unvanlı yeni bir şirket kurdu.  

Mia Teknoloji AŞ, mikromobilite alanında faaliyet göstermek ve bu alanda yatırımlar yapmak üzere, %100 bağlı ortaklık olarak Tripy Mobility Teknoloji AŞ unvanlı yeni bir şirket kurdu. 

Tripy Mobility; her türlü elektrikli bisiklet, bisiklet, moped, scooter, elektrikli scooter, elektrikli araba ve bunlara benzer kara, hava, deniz taşıtlarının, eğlence ve spor eşyalarının alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı ve bu araçların her türlü kişi, kuruma ve diğer şirketlere sürücülü veya sürücüsüz olarak kiralanması, işletilmesi veya bu faaliyetlere aracılık edilmesi işlerini yapacak ve alanında ArGe faaliyetleri yürütecek. 

Şirket ayrıca her türlü ulaşım ve ulaştırma, akıllı şehir teknolojileri ve paylaşım esaslı teknolojiler ile son kilometre çözümleri üretme, bu konularda yazılım teknolojileri geliştirme, ilgili kiralama faaliyetlerine ilişkin mobil cihazlar ve internet üzerinden gelen talepleri karşılayacak faaliyetlerde bulunma işlerini de yapacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler