1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Milangaz'dan Resmi Gazete'ye düzeltme

Milangaz'dan Resmi Gazete'ye düzeltme

Enerji Günlüğü - Milangaz bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan LPG Dağıtıcı Lisans iptali ilanındaki lisans numarasının Konya tesisinin eski depolama...

Milangaz'dan Resmi Gazete'ye düzeltme

Enerji Günlüğü - Milangaz bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan LPG Dağıtıcı Lisans iptali ilanındaki lisans numarasının Konya tesisinin eski depolama lisans numarası olduğunu açıkladı.

Milangaz bir açıklama yaparak, Resmi Gazete'de bugün yer alan EPDK'nın Milangaz LPG Dağıtım Ticaret'in bir adet LPG Dağıtıcı Lisansı'nı iptal ettiği ilanında düzeltmeye gitti. Açıklamada, EPDK tarafından ilan edilen,Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin LPG-DPO/755-16/03018 sayılı Lisansın Dağıtıcı lisansıyla ilgisi olmadığı ve bu lisans numarasının Konya Tesisinin eski depolama lisans numarası olduğunu belirtti. 

Açıklamada, "Konya Tesisimizin 21.04.2016 tarihi itibariyle yürürlükte olan depolama lisans numarası LPG-DPO/6235/16977’dir. Milangaz LPG Dağıtım Ticaret ve Sanayi A.Ş’nin Dağıtıcı Lisans numarası LPG-DAĞ/755-22/03024 olup yürürlüktedir." denildi. 

MİLANGAZ'IN LPG DAĞITICI LİSANSINA İPTAL

Önceki ve Sonraki Haberler