1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Mitsubishi Türkiye sanayi otomasyonu satışlarına başladı

Mitsubishi Türkiye sanayi otomasyonu satışlarına başladı

Enerji Günlüğü - Mitsubishi Electric Electric Turkey AŞ, Genel Teknik Sistemler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (GTS) ile birleşerek, ülke genelinde...

Mitsubishi Türkiye sanayi otomasyonu satışlarına başladı

Enerji Günlüğü - Mitsubishi Electric Electric Turkey AŞ, Genel Teknik Sistemler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (GTS) ile birleşerek, ülke genelinde sanayi otomasyonu satışlarına başladı.

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’deki oluşumu Mitsubishi Electric Turkey A.Ş.’nin Genel Teknik Sistemler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (GTS) ile birleştiğini ve ülke genelinde 5 satış ofisi ve 42 çalışanın yer aldığı yeni organizasyon yapısının, sanayi otomasyonu satışlarına resmen başladığını açıkladı.

Mitsubishi Electric, Türkiye’deki bu yeni yapıyla beraber sanayi otomasyonu satışlarının 2016 mali yılının sona ereceği Mart ayı itibariyle 3 milyar yen olacağını öngörüyor. Daha fazla büyüme için ise, Mitsubishi Electric Türkiye ile komşu ülkelerde de satışları geliştirmeyi planlıyor.

Mitsubishi Electric Türkiye ayrıca, klima ile  uydu, asansör/yürüyen merdiven, otoray için elektrik ekipmanı ve gibi güç sistemleri gibi altyapı tabanlı iş birimlerinin Türkiye'deki alanını genişletmek üzere de faaliyet gösterecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler