1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. MKEK, Kıbrıs’taki askeri hurda malzemelerini satacak

MKEK, Kıbrıs’taki askeri hurda malzemelerini satacak

Enerji Günlüğü - Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hurda İşletmesi Müdürlüğü hurda malzeme satışı için ihale açtı.Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu...

MKEK, Kıbrıs’taki askeri hurda malzemelerini satacak

Enerji Günlüğü - Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hurda İşletmesi Müdürlüğü hurda malzeme satışı için ihale açtı.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Hurda İşletmesi Müdürlüğü'nün konu ile ilgili ilanı bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı askeri birliklerinde bulunan takriben 1.226 ton (± %20 toleranslı) muhtelif araç ve malzeme (Man Kamyon, Minibüs, Jeep ve binek araçlar ile Muhtelif Demir çelik, Lastik, ahşap, tekstil, yatak, akü, Paslanmaz, elektrik-elektronik, kablo, Alüminyum, bakır pvc v.s. malzeme hurdaları) hurdası kapalı zarfla teklif alınarak ihale suretiyle Lefkoşe Sanayi Odası Başkanlığında satışa sunuldu.

İHALE TARİHİ

İhale 15 Mayıs tarihinde saat 14:00'te Lefkoşe Sanayi Odası Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler en geç yukarıda belirtilen tarihlerde saat 14:00'e kadar KKTCLefkoşe Sanayi Odası Başkanlığı’nda hazır bulunan MKE hurda işletmesi ihale komisyonuna verilmiş olacak.

Şartnameler, Ankara MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü ve KKTC Lefkoşe Sanayi Odası Başkanlığındanalınabilecek.

İhaleye KKTC'de Kanuni ikametgâh sahibi olan firmalar katılacak. KKTC'de ikamet eden firmalar vergi dairesine kayıt ve vergi mükellefi olduğuna dair belgesini teklif mektubuna ekleyecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler