1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA 10 bin kömür numunesi analiz ettirecek

MTA 10 bin kömür numunesi analiz ettirecek

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, 10 bn adet kömür numunesini analiz ettirecek.  MTA Genel Müdürlüğü, yerli kömür...

MTA 10 bin kömür numunesi analiz ettirecek

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, 10 bn adet kömür numunesini analiz ettirecek.  

MTA Genel Müdürlüğü, yerli kömür varlıklarının envanterini çıkarma çalışmaları kapsamında kömür analiz hizmet alımı için ihale açtı. İhale kapsamında 10 bin kömür numunesi analiz ettirilecek. 30 Mart 2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü’nde yapılacak ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık gerçekleştirilecek ihalede yerli istekliler lehine yüzde15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. 

Konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek ihaleye konu kömür analiz işinin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak.  Yüklenici, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) takvim günü içinde işe başlayacak ve 365 gün içinde tamamlayacak. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 205 nolu oda) satın alınabilecek. Teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İsteklilerden, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri isteniyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler