1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. MTA 6 jeotermal sahayı ihale edecek

MTA 6 jeotermal sahayı ihale edecek

Enerji Günlüğü - MTA, yaptığı arama çalışmaları sonucu bulduğu altı ruhsatlı jeotermal sahayı ihale edecek.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,...

MTA 6 jeotermal sahayı ihale edecek

Enerji Günlüğü - MTA, yaptığı arama çalışmaları sonucu bulduğu altı ruhsatlı jeotermal sahayı ihale edecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yaptığı arama çalışmaları sonucu Nevşehir, İzmir, Aksaray ve Kırklareli'nde bulduğu altı  ruhsatlı jeotermal sahayı kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

İhale edilecek jeotermal alanların geçici teminat bedelleri Nevşehir-Kozaklı-Karahasanlı için 60.000 ABD Doları, İzmir-Dikili-Hasanağa için 35.000 ABD Doları, Aksaray-Merkez-Gençosman için 15.000 ABD Doları, Kırklareli-Merkez-Asılbeyli için 40.000 ABD Doları, Kırklareli-Vize-Hasbuğa için 30.000 ABD Doları ve Nevşehir-Derinkuyu-Kuyulutatlar- Suvermez için 50.000 ABD Doları olarak belirtildi.

Aksaray'da bulunan alan için 22 Temmuz 2016'da son teklifler verilecek. Diğer alanlar için ise son teklif verme tarihi 16 Ağustos 2016 olarak belirtildi. Teklifler bu tarihlere kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhaleler  MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve aynı adresten 200 TL (ikiyüzlira) karşılığı alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler