1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA, 9 ayrı bölgede sondaj hizmeti alacak

MTA, 9 ayrı bölgede sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Müdürlüğü, 9 ayrı bölgede linyit kömürü ve karotlu uranyum arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.Maden Tetkik...

MTA, 9 ayrı bölgede sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Müdürlüğü, 9 ayrı bölgede linyit kömürü ve karotlu uranyum arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Amasya (Merzifon) - Çorum, Çankırı - Karabük, Ankara (Gölbaşı-Bala-Haymana), Muş, Muğla - Aydın - Denizli, Afyonkarahisar - Denizli, İstanbul - Kırklareli, Tekirdağ - Edirne ve Nevşehir - Avanos’da olmak üzere toplam 9 bölgede linyit kömürü ve karotlu uranyum arama hizmeti alımı için ihale yapacağını açıkladı.

Sondaj hizmetine sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren 15 takvim günü içinde işyeri teslimi yapılarak başlanması ve 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Bölgeler 365 (üçyüzaltmışbeş) takvim günü, 9. Bölge 240 (ikiyüzkırk) takvim günü sürmesi gerekiyor.

İHALE TARİH VE YERİ

İhale, 22/11/2016 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 200 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 213 Nolu Oda) satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler