1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA, Alpu Kömür Sahası'nda sondaj yaptıracak

MTA, Alpu Kömür Sahası'nda sondaj yaptıracak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Eskişehir'de birden fazla lokasyonda karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak.Maden Tetkik ve Arama...

MTA, Alpu Kömür Sahası'nda sondaj yaptıracak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Eskişehir'de birden fazla lokasyonda karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Eskişehir Alpu Kömür Sahası’nda birden fazla lokasyonda karotlu jeoteknik sondaj hizmeti almak üzere ihale açtı. İhaleye konu sondajların toplam uzunluğu 17.500 metre olarak belirlendi. 

Açık ihale usulüyle belirlenecek sondaj hizmetinin yüklenicisi, sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 10 (on) takvim günü içerisinde hidrolik sistemle çalışan 3 (üç) adet Wire-line sondaj makinası ile işyeri teslimi yapılarak işe başlayacak. İlk sondajın fiili olarak dönmesi ile yüklenici işe başlamış kabul edilecek. 

İhale, 29 Haziran 2016 saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları'nda yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

YERLİ İSTEKLİLERE YÜZDE 15 AVANTAJ

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00.- Türk Lirası karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (213 Nolu Oda) Çankaya/ANKARA) satın alınabilecek.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak. Ayrıca yerli istekliler lehine %15 (yüzdeonbeş) oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecek ve Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler