1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. MTA dört jeotermal sahayı ihale edecek

MTA dört jeotermal sahayı ihale edecek

Enerji Günlüğü - MTA, yaptığı arama çalışmaları sonucu bulduğu dört ruhsatlı jeotermal sahayı ihale edecek.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,...

MTA dört jeotermal sahayı ihale edecek

Enerji Günlüğü - MTA, yaptığı arama çalışmaları sonucu bulduğu dört ruhsatlı jeotermal sahayı ihale edecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yaptığı arama çalışmaları sonucu Kırklareli , Tekirdağ, Aksaray ve Nevşehir'de bulduğu dört ruhsatlı jeotermal sahayı kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile ihale edeceğini duyurdu.

Kırklareli Merkez-Aslıbeyli, Tekirdağ Saray, Aksaray Merkez-Gençosman ve Nevşehir Derinkuyu-Kuyulutatlar-Suvermez sahaları için ihaleye son teklifler 7 Ocak 2016 saat 11.00'a kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da verilebilecek.

İhale bu tarih ve saatte MTA Genel Müdürlüğü Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek, ihale dosyaları 200 TL (ikiyüzlira) karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler