1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA gaz alacak

MTA gaz alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, açık ihale ile 12 kalem muhtelif gaz satın alacak.Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü,...

MTA gaz alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, açık ihale ile 12 kalem muhtelif gaz satın alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, muhtelif 12 kalem gaz alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. Gazların MTA Genel Müdürlüğü Maden Analizleri ve Teknolojisi Dairesi Başkanlığına bağlı muhtelif birimlere Sözleşmenin imzalanmasını müteakip idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren, 28.02.2019 tarihine kadar ilgili birimlerin ihtiyacına göre peyderpey mal teslim edilmesi gerekiyor.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 09/02/2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. Teklifler, bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50, Türk Lirası karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (205 Nolu Oda) Çankaya/ANKARA) satın alınabilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler