1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA kalorimetre cihazı alacak

MTA kalorimetre cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, karbon kükürt analiz cihazı ve kalorimetre cihazı satın alacak.Maden Tetkik ve Arama Genel...

MTA kalorimetre cihazı alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, karbon kükürt analiz cihazı ve kalorimetre cihazı satın alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 2 adet karbon kükürt analiz cihazı ve 2 adet kalorimetre cihazı alımı işini açık ihale usulu ile ihale edeceğini duyurdu.

Cihazlar MTA Genel Müdürlüğü Maden Analizleri ve Teknolojisi Dairesi Başkanlığı Ambarı'na sözleşmenin imzalanmasını takiben 90 gün içinde teslim edilecekler.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 19 Temmuz 2016 saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonları'nda yapılacak. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebilecekleri gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (205 nolu oda) Çankaya / ANKARA ) satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler