1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA kimyasal analiz hizmeti alacak

MTA kimyasal analiz hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü  tarafından kimyasal analiz hizmeti satın alınacak. MTA Genel Müdürlüğü 50...

MTA kimyasal analiz hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü  tarafından kimyasal analiz hizmeti satın alınacak. 

MTA Genel Müdürlüğü 50 bin adet kimyasal analiz hizmeti satın almak üzere ihale açtı. Açık ihale usulüyle düzenlenecek ihale 11 Ekim 2017 saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İhale kapsamında 50 bin adet kimyasal analiz hizmeti alınacak. 

İŞİN SÜRESİ 180 GÜN 

Analiz hizmetleri, yüklenicinin kendi laboratuvarlarında yapılacak. Yüklenici, sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 5 (beş) takvim günü içinde işe başlayacak. İhaleye konu işin süresi 180 (yüzseksen) takvim günü olarak belirlendi. 

CİHAZ VE EKİPMAN YETERLİLİĞİ ŞART

İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamayacak. İstekliler, her bir numunenin analizi için yeterli cihaz ve ekipmana sahip olduğunu belgeleyecek. İsteklilerin son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimi buunması gerekiyor. Maden aramacılığına dayalı jeolojik örneklerin her türlü kimyasal analizi işleri, benzer işler olarak kabul edilecek. 

YERLİ İSTEKLİYE FİYAT AVANTAJI

İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık. Yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. Teklifler, işin tamamı için ve birim fiyat üzerinden verilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler