1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA kömür sondaj hizmeti alacak

MTA kömür sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar-Dinar-Dombayova Kömür sahasında hidrojeoloji amaçlı sondaj hizmeti...

MTA kömür sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar-Dinar-Dombayova Kömür sahasında hidrojeoloji amaçlı sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 3.375 m Afyonkarahisar-Dinar-Dombayova Kömür sahasında hidrojeolojik amaçlı pompaj kuyuları, 12 adet kuyuda pompa testi ve 13.400 m Afyonkarahisar-Dinar-Dombayova kömür sahasında hidrojeolojik amaçlı gözlem kuyuları (Metrajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirilecektir) açmayı planlıyor.

Sondaj hizmetine sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren 10 (on) takvim günü içinde, en az 6 (altı) adet sondaj makinası ile işyeri teslimi yapılarak işe başlanması ve sondaj süresi 240 (ikiyüzkırk) gün, pompa testi ile birlikte 270 (ikiyüzyetmiş) takvim günü sürmesi gerekiyor.

İHALE TARİH VE YERİ

İhale, 18 Temmuz 2016 saat 14:30'da MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günü olacak.

İhale dokümanı, MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (213 Nolu Oda) Çankaya/ANKARA adresinde görülebilir ve 100 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilir.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler