1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. MTA KPSS puanıyla 22 sözleşmeli personel alacak

MTA KPSS puanıyla 22 sözleşmeli personel alacak

MTA Genel Müdürlüğü, KPSS puanı ile değerlendireceği 22 kişiyi işe alacak.

MTA KPSS puanıyla 22 sözleşmeli personel alacak

Enerji Günlüğü - MTA Genel Müdürlüğü, KPSS puanı ile değerlendireceği 2 kimya teknisyeni ve 20 güvenlik görevlisi olmak üzere 22 kişiyi işe alacak. . 
 
Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamalarını esas alarak ve yazılı veya sözlü sınav yapmadan, merkez teşkilatı bünyesinde çeşitli unvanlarla görevlendireceği, 22 sözleşmeli personel alacak. 

MTA’nın 657/4B statüsünde istihdam edeceği 22 kişinin; aşağıdaki kadrolar için, yine aşağıda belirtilen kişi sayısında ve belirtilen KPSS puan türüyle işe alınacak. 

  • Merkez Teşkilatı (Ankara) için KPSS-P94 puan türüyle; lise ve dengi ortaöğretim programından mezun olmuş 2 Kimya Teknisyeni. 
  • Merkez Teşkilatı (Ankara) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 2 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Adana) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 3 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Diyarbakır) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 2 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Kocaeli) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 3 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Konya) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 3 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Malatya) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş 4 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Sivas) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş bir erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Trabzon) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş bir erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 
  • Taşra Teşkilatı (Zonguldak) için KPSS-P93 puan türüyle; herhangi bir yükseköğretim önlisans programından mezun olmuş bir erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi. 

Başvurular e-Devlet Kapısı’nda, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti üzerinden online olarak ve en geç 02 Haziran 2024 günü gece yarısına kadar yapılacak. Şahsen veya postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.