1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA linyit arama sondaj hizmeti alacak

MTA linyit arama sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -  Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Trakya'da linyit sondajı, Nevşehir'de ise karotlu uranyum sondajı hizmeti alacak. Maden...

MTA linyit arama sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü -  Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Trakya'da linyit sondajı, Nevşehir'de ise karotlu uranyum sondajı hizmeti alacak. 

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 13.000 m Tekirdağ-Malkara-Hayrabolu’da Karotlu Linyit Sondajı ve 7.000 m Tekirdağ-Malkara-Hayrabolu’da Kırıntılı Linyit Sondajı ile 5.000 m Nevşehir-Avanos’da Karotlu Uranyum Sondajı işini açık ihale usulü ile ihale edeceğini açıkladı. 

Müdürlüğün bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre işin süresi Sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren 10 (on) takvim günü içinde başlanmak suretiyle linyit sondajları için 210 gün, uranyum sondajı için de 120 gün olacak.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 31.08.2016 tarihinde saat 10:30'da  MTA Genel Müdürlüğü Toplantı Salonlarında yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi,  aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makina İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 205 Nolu Oda) satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler